Daria Radionova n-are noroc în dragoste! Fosta lui Alex Bodi s-a despărțit de logodnicul ei


În urmă cu o lună își făceau planuri de nuntă, iar acum și-au spus adio. Daria Radionova a șters toate fotografiile cu logodnicul Pooyan Mokhtari, semn că cei doi nu mai formează un cuplu.


Nu doar Daria a șters fotografiile în care îi declara iubirea lui Pooyan, ci și artistul iranian. 

Până mai ieri, Daria Radionova părea să-și fi găsit sufletul pereche. Rusoaica era nedespărțită de Pooyan Mokhtari, un cântăreț celebru din Iran. Bărbatul o răsfăța cu sute de trandafiri, vacanțe și plimbări cu avionul privat. Mai mult, la sfârșitul lunii septembrie, artistul a cerut-o de nevastă cu un diamant uriaș. 

Ceva n-a mai mers însă și se pare că Daria este singură din nou. Rusoaica a fost logodită și cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar Daria s-a plâns că afaceristul i-ar fi cerut inelul de logodnă după separare.

Daria este cunoscută pentru operațiile estetice la care a apelat pentru a se transforma într-o Barbie.  Ea este renumită în UK și pentru viața de lux pe care o duce.

Daria conduce un Lamborghini Aventador, decorat cu cristale Swarovski. Rusoaica este și antreprenoare de succes. Ea are un magazin de haine de lux și un salon de frumusețe, afaceri din care scoate bani lunar. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: TikTokJobs: Muzică

 

related posts

Modifică setările cookies