Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi și-a asumat relația cu Ema Uta


Chiar dacă nu au apărut împreună în nicio poză, Alex Bodi și-a asumat oficial relația cu Ema Uta, cunoscută și ca make-up artistul vedetelor și una dintre cele mai frumoase femei din România. 


Cei doi se bucură de vacanță în însorita insulă Maldive, iar afaceristul a etichetat-o în mai multe postări de pe Instagram. 

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit la începutul anului, iar mărul discordiei pare să fi fost chiar frumoasa Ema, cu care afaceristul se întâlnea în secret. 

“Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, declara Daria Radionova la o televiziune mondenă la scurt timp după ce s-a despărțit de Bodi. 

După ce Alex Bodi și Ema Uta au postat fotografii cu același peisaj și s-au etichetat reciproc, Daria a publicat o fotografie, dar și un text despre care unii internauți cred că îi este adresat lui Alex Bodi. 

Daria apare în baia unui restaurant de lux, într-o rochie mov, super sexy, cu o despicătură pe picior. 

“Uneori nu vei ști niciodată valoarea unui moment până când nu devine o amintire”, este mesajul postat de rusoaică. Fotografia a adunat rapid peste 31.000 de aprecieri și sute de comentarii. Daria a postat același citat și la InstaStories. 

Ea și afaceristul s-au cunoscut încă de pe vremea când Bodi era soțul Biancăi Drăgușanu. Și-au oficializat relația după divorțul lui Alex Bodi, iar bărbatul a cerut-o și de nevastă. S-au despărțit cu scandal, iar rusoaica l-a acuzat de infidelitate. La sfârșitul anului s-au întâlnit la Londra și au decis să-și mai dea o șansă, însă nici de această dată relația n-a funcționat. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies