Daria Radionova, supărată din cauza mesajelor negative primite pe Instagram. Ce spune despre războiul din Ucraina


În ultimele zile, Daria Radionova s-a confruntat cu un val de reacții din partea urmăritorilor, care au judecat-o pentru că nu a postat nimic legat de războiul din Ucraina. Mulți ar fi fost de părere că tânăra de naționalitate rusă susține, în acest fel, acțiunile guvernului de la Moscova. Fosta iubită a lui Alex Bodi s-a arătat deranjată de acest lucru. 


„Chiar dacă nu postez multe despre război, asta nu înseamnă că nu-mi pasă. Ba îmi pasă foarte mult. Evident că sunt cu adevărat șocată de situația actuală”, și-a început ea mesajul pe rețeau de socializare unde are peste 600.000 de urmăritori. 

„Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva în secolul 21...În prezent sunt atât de mulți refugiați la granițele cu Moldova, familii cu copii, câini și pisici…toți au nevoie de sprijin și ajutor. Și... îi ajut în tăcere, cât pot, fără postez pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, primesc o mulțime de mesaje negative de la oameni. Pentru ce? Și ce am făcut pentru ca acest război să se întâmple? Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului și, din păcate, nu pot face nimic pentru ca războiul să se încheie... Chiar nu înțeleg de ce unii oameni (care au atât de mult timp liber) îl petrec ca să răspândească ură în online? Încercați să folosiți acest timp liber pentru a face ceva bun. Ajută-i tu pe cei care au nevoie..fă ceva bun în loc să fii gelos, invidios și să răspândești ură #nohate #nowar #нетвойне

Am petrecut mult timp urmărind și citind știri, încercând să înțeleg de ce se întâmplă acest lucru. Aș vrea să-mi țin părerea pentru mine pentru că nu vreau să creez discuții politice pe pagina mea...speranța este că se va termina în curând...Să nu creăm negativitate și invidie între națiuni. Să împărtășim dragoste și sprijin, ajutati-vă unii pe alții și să sperăm într-un viitor mai luminos”, a mai scris Daria într-un nou mesaj pe Instagram, pe 3 martie.

Tânăra locuiește în prezent în Marea Britanie, unde are afaceri. Ea nu vorbește prea multe despre familia sa, dar într-o postare a ținut să precizeze unele lucruri: 

„Țara mea de origine este Rusia. Dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă. Mama este poloneză. În legătură cu familia mea, nu este foarte mare. Conține doar trei persoane: mama, fratele meu și cu mine”. Ea nu vorbește niciodată despre tatăl său, crescând fără figura paternă, potrivit fanatik.ro

Sursă foto: Instagram/ dradionova

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies