David Beckham, criticat din nou pentru modul în care își crește fiica. Ce gest al fotbalistului i-a înfuriat pe fanii săi


David Beckham (43 de ani) se confruntă cu mânia internauților după ce a publicat o fotografie cu fetița sa, Harper, în vârstă de șapte ani. 

Tag-uri:

În imagine, fotbalistul o sărută pe micuța Harper într-un mod care a fost catalogat drept „nepotrivit” de fanii lui de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas is coming ???????? Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

David și soția sa, Victoria, au mai fost criticați și cu alte ocazii pentru că își sărută copiii astfel. 

De exemplu, Victoria a publicat în 2016 o fotografie în care o sărută într-un mod similar pe Harper, în timp ce David a fost criticat pentru o altă fotografie publicată în 2017. 

Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn (18 ani), Romeo (14 ani), Cruz (12 ani) și pe micuța Harper (7 ani).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

David și Victoria nu sunt singurele vedete internaționale care adoră să își sărute copiii în acest fel. 

Și Hillary Duff a fost surprinsă în urmă cu doi ani de paparazzi sărutându-l pe micuțul Luca (4 ani) într-un mod asemănător. Și Olivia Wilde l-a sărutat astfel pe fiul ei, Otis (3 ani). La fel a făcut și Tom Brady cu Jack, fiul său în vârstă de 11 ani. La fel stau lucrurile și în cazul lui Harry Connick Jr., care își sărută adesea fiica astfel (Charlotte, în vârstă de 8 ani). 

În ceea ce privește părerile psihologilor, acestea sunt împărțite. 

Charlotte Reznick, un celebru psiholog american, a declarat pentru site-ul today.com: „Dacă îți săruți astfel copiii, când o să te oprești? Cum o să decizi când e cazul să te oprești? Poate deveni foarte confuz.”

În același timp, psihologul Samantha Rodman a declarat, tot pentru today.com, că nu e nimic greșit în asta. „Când iubești pe cineva, e normal să fii foarte apropiat de acea persoană. E valabil și în cazul relației părinte – copil.”related posts