David Foster, tătic la 70 de ani! Actrița Katharine McPhee așteaptă primul copil al cuplului


David Foster și Katharine McPhee sunt în culmea fericirii! Actrița de 36 de ani îl va face tătic pe muzicianul de 70 de ani. 


Diferența de 34 de ani nu a fost un impediment în calea iubirii pentru David Foster și Katharine McPhee. Cei doi s-au cunoscut în 2006, în cadrul emisiunii “American Idol”, unde muzicianul i-a fost mentor Katharinei. S-au îndrăgostit, iar în iunie 2019 au făcut nunta. 

Paparazzi de peste Ocean i-au surprins deja burta de graviduță a actriței, iar apropiații cuplului spun că nevasta lui David Foster a început deja pregătirile pentru sosirea pe lume a bebelușului. Printre cei care au primit vestea se numără și ducesa de Sussex, cu care actrița din “Smash” este bună prietenă. 

Katherina McPhee și Meghan Markle, prietenie specială

Katharina McPhee și Meghan Markle se cunosc din copilărie, de pe vremea când făceau spectacole împreună la școală. Sora actriței Katherina McPhee a fost colegă de clasă cu Meghan Markle. Cele două au păstrat prietenia peste ani și se pare că și soții lor se înțeleg la fel de bine. Katharina spunea într-un interviu că “soțul meu are o relație foarte specială cu Harry. Sunt ca tată și fiu”. 

 

 

Cu o zi înainte ca știrea despre sarcină să apară în presă, Katharina și David au fost fotografiați la un restaurant exclusivist în compania ducilor de Sussex. 

David Foster mai are 5 copii din relațiile anterioare

Muzicianul care va deveni tătic la 70 de ani mai are cinci fete. Din căsnicia cu fosta nevasta, Rebecca Dyer, au rezultat: Sara (39 de ani), Erin (38 de ani) și Jordan (34 de ani). Dintr-o altă relație, David le mai are pe Allison, în vârstă de 50 de ani, și Amy, care a împlinit 46 de ani. 

FOTO: Getty Images/Instagram

Vezi și video: Ce nume crezi că va avea copilul lui Smiley? - Trending Review cu Daragiu - episodul 41

 

  • David Foster, tătic la 70 de ani! Actrița Katharine McPhee așteaptă primul copil al cuplului
Modifică setările cookies