De abia a născut, dar Anca Serea se gândește deja la al șaptelea copil: “Visul nostru este să înfiem”


Anca Serea a născut de curând al șaptelea copil -  o fetiță pe nume Leah-Măria, însă gândul ei este deja la următorul membru al familiei. Vedeta și soțul ei, Adi Sina, vor să adopte un copil.


“Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia mai demult. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus că în viitor să înfiem un copil”, a spus Anca Serea în emisiunea lui Catalin Măruță.

Despre nașterea unui al șaptelea copil, Anca a spus că este prea devreme ca să ia o decizie în acest sens.

Vedeta a trecut prin clipe groaznice la a șasea naștere, realizată prin cezariană. Aceasta a povestit că nu își mai amintește nimic din interviul pe care l-a dat echipei “La Măruță” imediat după naștere.

“Nu îmi aminteam nici că am filmat materialul, nu îmi aminteam ce am zis, a fost traumatizant pentru mine, chiar nu îmi doream să nasc prin cezariană. Nici nu mă așteptam a nasc în ziua respectivă. Recuparea a fost foarte grea, psihicul meu nu a fost pregătit, nici fizicul. Cred că mi-am pus niște bariere. Am avut dureri foarte mari, deși am luat calmante. Nu știu dacă o să mai avem încă un copil sau nu. E prea devreme să vorbim despre un al șaptelea copil natural. În momentul asta ți-aș spune că nu”, a spus Anca Serea.

 

related posts

Modifică setările cookies