De ce a murit Sean Connery. Ce scrie în certificatul de deces


Sean Connery (90 de ani) s-a stins din viață la sfârșitul lunii octombrie, în vila sa din Bahamas. La o lună de la moartea regretatului actor, presa de peste Ocean a intrat în posesia certificatului de deces.


Potrivit documentului, actorul a murit din cauza pneumoniei, problemelor cu inima și a vârstei înaintate. În certificatul de deces se mai arată că Sean Connery suferea de fibrilație atrială, scrie TMZ. Aceasta este reprezentată de bătăi rapide și neregulate ale inimii, care cresc riscul de accident vascular cerebral. În timpul episoadelor de fibrilație atrială, cele două camere superioare ale inimii, atriile, se contractă haotic, fără să se coordoneze cu ventriculele. În mod normal, pulsul este între 60 și 100 de bătăi pe minut. În fibrilație, pulsul poate urca la 100-175 de bătăi pe minut.

Cenușa actorului va fi împrăștiată în orașul său natal

Micheline Roquebrune, văduva actorului, a declarat că îi va îndeplini acestuia ultima dorință. Actorul și-a dorit ca după moarte să fie incinerat, iar cenușa sa să fie dusă în orașul său natal, din Scoția. „A vrut ca cenuşa lui să fie împrăştiată în Bahamas, dar şi în oraşul lui natal. (…) Atunci când va fi posibil și sigur să călătorim din nou, vom merge în Scoția”, a declarat femeia care i-a fost soție timp de 45 de ani. 

Fotografii: Getty Images

Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”

 

FULLSCREEN
De ce a murit Sean Connery. Ce scrie în certificatul de deces
  • /

related posts

Modifică setările cookies