De ce a părăsit, de fapt, Patrick Dempsey serialul „Anatomia lui Grey” după 10 ani


Patrick Dempsey a fost unul dintre actorii care au făcut seriaulul „Anatomia lui Grey” popular în rândul femeilor din întreaga lume. Dar, în 2015, după 10 ani de apariții în seria de mare succes, actorul a părăsit echipa. Motivul a fost dezvăluit recent.


Patrick Dempsey, azi în vârstă de 55 de ani, a șocat audiența și echipa de producție a serialului Anatomia lui Grey după ce a anunțat, în timpul sezonului 11, că se retrage din proiect. De atunci și până azi a vorbit doar ocazional cu foștii colegi de platou, dând de înțeles că despărțirea a fost cu scântei.

Jurnalista Lynette Rice, care a urmărit mai toate celebritățile din serial, dezvăluie în cartea ei - How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy – motivul real al plecării lui Dempsey.

Autoarea a notat mărturia producătorului seriei, James D. Parriott, care susține că actorul a plecat din serial fiindcă îi „teroriza” pe colegii de platou.

Au fost probleme de HR. Nu a fost nimic sexual, dar el îi cam teroriza pe cei din platou. Unii dintre oamenii din distribuție au avut tot felul de tulburări post-traumatice”, a spus producătorul.

Citește și: Sezonul 17 din Anatomia lui Grey va fi despre pandemia de coronavirus. Ce a declarat producătorul serialului

Studioul de cinema și postul TV care a difuzat serialul au intervenit pentru a-i liniștii pe actori. 

Cred că atunci a rupt-o cu serialul. Nu-i plăcea inconvenientul de a veni în fiecare zi la muncă. El și Shonda (Shonda Rhimes, creatoarea serialului – n.red.) erau unul la gâtul altuia”, a mai spus acesta.

Cartea, care va fi lansată la 21 septembrie, a fost scrisă fără acordul și ajutorul creatorilor serialului.

În 2020, în cadrul unui interviu acordat revistei People, Patrick Dempsey a dezvăluit motivul său pentru care a ieșit din serial.

Cred că, după o anumită perioadă de timp, indiferent câți bani faci, vrei să deții controlul asupra propriului tău program”, a spus actorul.

Actrița Ellen Pompeo, alături de care a jucat în serial vreme de 11 sezoane, a dezvăluit în același an că nu a mai vorbit cu Dempsey din momentul în care a părăsit producția.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies