De ce a plâns Kate Middleton înainte de nunta lui Meghan cu Prințul Harry


În ultima vreme Kate Middleton și Meghan Markle sunt în atenția presei pentru că, spun surse din Palatul Kensington, cele două Ducese nu ar avea o relație prea bună.

Tag-uri:

De data asta, însă, Ducesa de Cambridge e în atenția presei internaționale pentru un gest emoționant. 

The Telegraph scrie că mama lui Charlotte, George și Louis ar fi plâns la nunta lui Meghan cu Prințul Harry, care a avut loc la începutul anului.

„Kate a plâns când a văzut-o pe fiica ei, Charlotte, probând rochița de domnișoară pe care urma s-o poarte la nunta lui Meghan cu Harry. A fost un moment foarte emoționant.”, a declarat un prieten apropiat al familiei regale pentru The Telegraph. 

Sursa citată a adăugat: „Kate tocmai îl născuse pe Louis și era firesc să fie foarte emoționată.”

Cele două Ducese au mai fost în atenția presei și atunci când presa a scris că Harry și Meghan se vor muta din Palatul Kensington în conacul de la Frogmore. 

Surse din Palatul Regal au declarat pentru publicația britanică The Daily Mail că Harry s-ar fi plâns că William e „prea dictatorial” și că acesta ar fi, de fapt, motivul pentru care el și Meghan vor să se mute din Kensington.

Nici cuplul Kate – William nu ar fi avut cuvinte mai frumoase la adresa lui Meghan. „William și Kate nu o plac chiar atât de mult pe Meghan. Li se pare că nu au nimic în comun cu ea, diferențele culturale sunt mult prea mari. [...] Nu le place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, spune sursa citată de Daily Mail.

În prezent, Harry și Meghan locuiesc într-o casă cu două camere de pe domeniul Palatului Kensington, dar, potrivit aceleiași surse, cei doi nu și-au pus niciodată problema că ar putea locui aici pe termen lung, mai ales acum, când Meghan așteaptă un copil.

Noua casă a cuplului regal este, de fapt, un conac de 10 camere și, până când Harry și Meghan se vor muta, la conac sunt programate diverse lucrări de renovare. 

Potrivit tabloidelor britanice, Prințul și Ducesa doresc să își amenajeze inclusiv o sală de gimnastică și un studio pentru yoga. 

Nici Meghan nu pare să facă eforturi prea mari pentru a le intra în grații lui William, Kate, Reginei și angajaților din Kensington. 

Presa britanică a scris de curând că asistenta personală a lui Meghan a demisionat la doar șase luni după nunta Ducesei de Sussex cu Harry. Amy Pickerill, asistenta Ducesei, a demisionat după ce ar fi spus, în prealabil, că Meghan „are o atitudine dificilă” și că relația ei cu angajații din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

Daily Mail a mai scris și cu alte ocazii că, potrivit unor surse din anturajul regal, până și Regina ar fi avertizat-o pe Meghan în privința atitudinii pe care o are față de angajați.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară și cu foarte multe pretenții. Regina e foarte nemulțumită de felul în care îi tratează pe angajați și i-a atras atenția în nenumărate rânduri.”, a spus sursa citată de Daily Mail. 

Demisia asistentei, mai scrie publicația britanică, ar fi luat prin surprindere pe toată lumea, dat fiind că era unul dintre cei mai apreciați angajați ai Casei Regale.

FULLSCREEN
De ce a plâns Kate Middleton a plâns înainte de nunta lui Meghan cu Prințul Harry
  • /


related posts