De ce a plâns la TV actrița româncă de la Hollywood Sabina Lisievici


Este tânără, ambițioasă, frumoasă, promite mult, a făcut școala de actorie la Hollywood și visează să joace într-o zi alături de Keanu Reeves.


Cum a ajuns în America și ce a învățat de la profesioniștii de acolo, dar și ce a determinat-o să se apuce de poezie și să scrie versuri, a povestit Sabina Lisievici, printre lacrimi, într-un interviu pentru Vorbește Lumea, la PRO TV. De ce a plâns la final și ce a emoționat-o pe actriță? Se pare că un moment trist din viață ei a făcut-o să ia condeiul în mână și să-și transcrie trăirile pe hârtie, să le transforme în versuri și în poezii. 

A fost o nebunie totală să joc la Hollywood! Am fost sunată, am mers la un casting, a fost un vis împlinit, am jucat în “I am not for sale!” și am cunoscut o grămadă de actori și de lume! Am învățat foarte multe acolo, ce înseamnă naturalețea în fața camerei, cum să-ți expui sentimentele atunci când ești pe set…”, a povestit Sabina.

Am început să scriu la vârsta de 8 ani, la moartea bunicului meu pe care l-am considerat o figură paternă, am crescut alături de dânsul până la vârsta de 8 ani. Dânsul era prințul meu și eu eram prințesa și era minunat… Apoi a murit și  atunci am început să scriu. Toată durerea aia trebuia să se ducă undeva, tot tumultul ăla… Iar arta vine întotdeauna din tumult! Actoria și poezia înseamnă totul pentru mine! Nu aș putea să stau fără să joc și să scriu…”, a declarat Sabina Lisievici, printre lacrimi, în interviul pentru emisiunea “Vorbeste lumea” de la PROTV. 

Vezi și: Care este procedura corectă pentru un machiaj de zi natural
 
FULLSCREEN
De ce a plâns la TV actrița româncă de la Hollywood, Sabina Lisievici?
  • /


related posts