De ce a renunțat Dan Bordeianu la televonele, deși i-au adus un real succes


Deși la începutul anilor 2000 avea un adevărat succes cu aparițiile sale în telenovelele românești, Dan Bordeianu a renunțat de mult la rolurile în astfel de filme, ba chiar aparițiile sale TV sunt din ce în ce mai rare.

Tag-uri: #Dan Bordeianu

Cândva era unul dintre cei mai râvniți actori de la noi, mai ales după apariția în prima telenovelă românească – Numai iubirea. De 10 ani, Dan Bordeianu a ales însă să se retragă să se retragă la țară și să ducă o viață liniștită departe de zgomotul orașului. De asemenea, acesta a ales să nu mai joace în telenovele. 

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Dan Bordeianu a dezvăluit de ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. „Am plecat dintr-un sistem în care eram sufocat de presă, și mă refer la faptul că munceam foarte mult și în clipa în care puteam să-mi trag și eu sufletul, eram anunțat că am zece interviuri. Pe bune? Un actor face viață, iar eu ca să fac viață trebuie să și trăiesc o viață. Și nu e o fiță, nu e o poveste boemă”.

Din perspectiva mea, eu n-am jucat în telenovele, eu mi-am făcut meseria. Poate că ăsta e unul dintre motivele pentru care, la un moment dat, am putut să spun stop-joc.

Eu am intrat în acele proiecte neștiind ce va urma. Nu știa nimeni că va fi succesul care a fost. Succesul e o bulă. Ești într-un cerc în care ți se spune în fiecare zi: „Ești bun, ești tare, ești șmecher, ești un mare actor”. Când auzeam asta cu „mare actor”, înnebuneam. E un cerc, iar ca tu să-l înțelegi e suficient să pășești în afara cercului, pentru a-l putea vedea în perspectivă. Trebuie să schimbi perspectiva, ca Robin Williams în „Cercul poeților dispăruți”, când îi pune pe elevi să se suie pe catedră: „Și acum cum e? Mai sunt eu profesorul care e deasupra tuturor și are dreptate indiferent de orice?”. Despre asta vorbesc”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 

Sursă foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies