De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum a intrat în lumea afacerilor


Denisa Tănase a decis să renunțe la muzică și s-a dedicat 100% afacerilor sale! Iată cum a apărut această schimbare și cine a încurajat-o de-a lungul timpului!


tDenisa Tănase a fost una dintre cele mai apreciate artiste, atunci când făcea parte din trupa Bambi, alături de sora sa. Anii au trecut, iar Denisa a renunțat la muzică și a intrat în lumea afacerilor. Inițial, aceasta s-a lansat în industria cosmetică, iar de curând a decis să exploateze domeniul imobiliarelor de pe piața din Dubai. Recent, vedeta a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat de ce a luat această hotărâre și cum este viața ei în prezent.

Fosta membră a trupei Bambi susține că schimbarea din artistă muzicală la antreprenor de succes nu a fost una planificată. Denisa a explicat faptul că soțul ei, Mircea, a fost cel care a susținut-o pe parcursul anilor. Mai mult decât atât, vedeta este de părere că latura sa artistică încă există, chiar dacă nu mai activează în domeniul muzical.

„M-am surprins inclusiv pe mine. Nu a fost ceva planificat. Lucrurile au decurs firesc, atât de natural și cu rezultate atât de bune, încât mi-am dat seama imediat că, cel mai probabil, aceasta este cu adevărat vocația mea. Și cu siguranță a existat în mine dintotdeauna acest spirit antreprenorial, doar că a fost nevoie să îl întâlnesc pe Mircea ca să mă ajute să îl scot la iveală. Spiritul antreprenorial nu este ceva ce se poate învăța. E o latură pe care o ai sau nu. Cât despre latura mea artistică, nu o simt inhibată”, a declarat ea pentru revista VIVA!. 

Aceasta a fost întrebată dacă nu simte lipsa perioadei în care urca pe scenă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Denisa Tănase a explicat că nu are timpul necesar pentru regrete și păreri de rău. Cu toate acestea, ea încă mai cântă din când în când acasă, dar lipsa exercițiului vocal se simte. 

’Nu, cred că nu am timp să conștientizez sau să îmi fie dor. Mă mai trezesc, uneori, cântând anumite melodii prin casă, dar lipsa exercițiului își spune cuvântul. Parcă nici vocea nu mai sună cum suna odată. (râde) Mă simt foarte împlinită cu ce fac acum și simt că traversez un moment în care eforturile și munca îmi sunt răsplătite prin efectele pe care le produc și feedbackul consumatorilor. Iar pe plan muzical nu pot să spun că am avut parte de aceeași recunoaștere’’, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook/Denisa Tănase

VEZI ȘI: Mona Lisa atacată cu tort

  • De ce a renunțat Denisa Tănase la muzică și cum a intrat în lumea afacerilor

related posts

Modifică setările cookies