De ce boală suferea cu adevărat Costin Mărculescu! Fostul actor a murit în propria locuință


Costin Mărculescu, actor care a jucat și în filmul „Liceenii”, a fost găsit mort în propria locuință, după ce vecinii au sunat în seara zilei de 10 iunie la 112 și au anunțat că un l-au mai văzut de câteva zile pe bărbat.


„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, a precizat Poliția Capitalei.

Invitată într-o emisiune TV pentru a vorbi despre moartea lui Costin Mărculescu, Mara Bănică a dezvăluit că este șocată și că a vorbit cu fostul actor în timpul stării de urgență.

„Era rău în ultima vreme, îl știam cu toții că nu era foarte bine. Cred și bănuiesc că a făcut infarct. Acum 2-3 ani am chemat SMURD-ul, pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis: «Mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea, să le scrii?» și a zis «Nu, domnule, că dacă pățeam ceva, să mă înmormântați voi». Costin Mărculescu a avut o depresie, când și-a pierdut toți banii din firmă, și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci, de față cu mine, că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă. M-au sunat mulți să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a spus Mara Bănică.

foto: Facebook Costin Mărculescu

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel

related posts

Modifică setările cookies