De ce Charlotte, fiica lui Kate și William, nu va fi niciodată Ducesă


Prințesa Charlotte este cel de-al doilea copil al viitorului rege William și al soției acestuia, Kate, Ducesa de Cambridge. Cu toate acestea, Charlotte nu va primi niciodată același titlu ca mama sa. 


Prințesa Charlotte, acum în vârstă de 5 ani, este singura fiică a Prințului William și a Ducese Kate, ea mai având doi frățiori, George (7 ani) și Louis (2 ani). Dacă frații săi vor primi, în viitor, titlul de duci, Charlotte nu va putea să devină niciodată ducesă. 

Titlul oficial este Înălțimea sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge și este a patra în linia moștenitorilor la tron. Cu toate acestea, în ciuda statutul său regal, la ora actuală, rangul de duce este rezervat exclusiv descendenților bărbați din familia regală. 

Pentru ca o femeie din familia regală să devină ducesă, aceasta trebuie să se mărite cu un duce. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Diana Kate Meghan (@loveprincessdiana) on

Conform tradiției, frații săi au acces la rangul de duce. Astfel, atunci când se va căsători, Geoge va primi acest titlu, la fel și fratele său mai mic, Louis.

Deși Prințesa Charlotte nu va fi niciodată ducesă, există șanse mari să primească alt titlu. Astfel, când tatăl său va deveni rege, Charlotte ar putea devenit Prințesă Regală, titlu deținut la ora actuală de Prințesa Anne, fiica Reginei. 

Foto: Profimediaimages.ro, Getty

How to TikTok - Cum sa faci „duet” de unul singur

related posts

Modifică setările cookies