De ce Irina Nicolae și-a cumpărat bilet la concertul A.S.I.A, la care nu va cânta? Ce spune în podcastul lui Măruță?


Trupa A.S.I.A. se reunește fără Irina Nicolae pentru un concert de la începutul lui martie și de aici au apărut o mulțime de probleme. 


La început de februarie, Irina a pus pe contul de Instagram anunțul că și-a luat bilet la concert:
 
"Vin fetelor la reuniune! Mi-am cumpărat bilet!!!Sunt în primul rând, lângă oamenii care m-au ajutat să am 25 de ani de carieră, PUBLICUL❤️ Mulțumesc și mă înclin în față lor!"

Irina Nicolae  locuiește de 8 ani la Budapesta, dar de câteva zile a venit în țară. În cadrul podcastului “Acasă la Măruță” a vorbit despre situația cu fostele colege de trupă.
 
„Eu sunt parte din A.S.I.A., din istoria  acestei trupe, din perioada de aur a trupei. Toate hiturile formației A.S.I.A. din perioada de aur sunt scoase când eu am activat."
 
„Ideea de a face această formație a fost a lui Adi Ordean. Era nebunia cu Spice Girls, în perioada aia și atunci s-au gândit să fie ceva de genul ăla, dar să nu fie cu cinci fete, ci cu patru...I s-a părut că cifra asta e norocoasă. În România era la modă cu două. Andre erau două, Exotic erau trei fete...Așa au simțit ei, cu patru..."

 „M-am simțit dezamăgită când am aflat de concert. Nu supărată, dezamăgită. Noi am fost ca o familie, am crescut, am stat,  am petrecut o viață împreună ca și o familie. Mi s-a părut ciudat că atunci când se face un concert aniversar, pentru că așa s-a anunțat, eu am aflat din partea presei...De ce mi-am cumpărat bilet? Am simțit nevoia să fiu lângă oamenii cărora le datorez această carieră de 24 de ani...(...) Eu am făcut parte din trupa A.S.I.A.,  din perioada de aur a trupei A.S.I.A. și am simțit nevoia să fiu lângă oamenii cărora le datorez această carieră de 24 de ani, nu sunt 25. Probabil că de asta nu m-au invitat! (…) Oamenii se așteptau pentru că am primit telefoane după asta! Cum să nu vii? (…) Nu aș vrea să fiu rea acum, dar numește-mi tu o piesă de după mine!", i-a  spus Irina Nicolae lui Cătălin Măruță.
 
 
"Între noi nu s-a pus niciodată problema de reuniune. Doar de concert aniversar! A.S.I.A o să fie mereu parte din mine."

„Dacă fetele de la A.S.I.A se uită la podcastul ăsta, ce le-ai spune?”, a mai întrebat Cătălin Măruță.
 
"Că le urez mult succes!", a fost răspunsul Irinei Nicolae.

Vezi și VIDEO:

FOTO: IRINA NICOLAE INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies