De ce n-a avut copii Cristina Țopescu: „Mi-am dorit mult. Eu n-am copii decât ai altei specii”


Cristina Țopescu a dezvăluit recent de ce n-a reușit să aibă copii. Jurnalista n-a fost căsătorită niciodată, însă nu acesta a fost motivul pentru care nu are urmași.


Moartea Cristinei Țopescu a provocat un val imens de simpatie din partea celor care au cunoscut-o. Însă, chiar și cei care o știau bine n-au intuit niciodată cât de mult a suferit din cauză că nu a avut copii.

Într-o postare publică, pe contul ei de Facebook, Cristina Țopescu a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a avut copii.

„Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare. Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar că să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, scria Cristina Țopescu pe 16 decembrie 2019.

Deși nu avea copii, Cristina Țopescu iubea mult animalele. Avea acasă mai mulți câini, pe care îi îngrijea și le oferea toată dragostea ei.

Cristina Țopescu nu a fost căsătorită niciodată, însă a avut o relație de circa 5 ani cu Ștefan Bănică Jr.

O prietenă de-ale jurnalistei, care a și sunat la 112 ca să anunțe dispariția Cristinei Țopescu, a declarat că va face dezvăluiri despre ultimii 4 ani din viața ei.

Citește și: Prietena Cristinei Țopescu face dezvăluiri despre jurnalistă: „Nu vă așteptați la picanterii și mizerii”

Jurnalista și realizatoarea TV a fost găsită decedată în casa ei din Otopeni, în patul ei. Vecinii și colaboratorii ei nu mai știau nimic de ea de aproape 3 săptămâni.

Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă. Jurnalista avea 59 de ani.

Fotografii: Agerpres/Cristina Țopescu Facebook

Vezi și VIDEO: Lectii de viata - sez. 5, ep. 44

FULLSCREEN
De ce n-a avut copii Cristina Țopescu: „Mi-am dorit mult. Eu n-am copii decât ai altei specii”
  • /

related posts

Modifică setările cookies