De ce nu au sărbătorit Jojo și Paul Ipate Ziua Îndrăgostiților


Jojo le-a povestit fanilor ei de ce ea și Paul Ipate nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților.


Ea a mai povestit și cum s-au cunoscut, dar și cum se descurca Paul în rolul de tătic.

Foto: Facebook Jojo

„Eu și Paul Ipate nu suntem neapărat genul care sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, însă eu una, pentru că ador tot ce ține de iubire nu mă pot abține să vă spun transmit Și apropos de îndrăgostiți: eu și Paul ne-am cunoscut acum aproape 5 ani într-un context super fain, pe platourile de filmare a unui lungmetraj care încă nu a apărut, dar sperăm să apăra la un moment dat. Amândoi suntem moldoveni: Paul din Roman, eu (după bunica mea) din zona Ceahlău, Neamț.

Am fost crescuți după aceleași tradiții și principii de viață și asta contează foarte mult. El e în zodia Peștilor, eu sunt Taur și se pare că astrele s-au aliniat în așa fel încât, deși suntem două caractere foarte puternice, și când nu ne înțelegem tot ne înțelegem cumva. El e mai mult pasăre de noapte, eu de zi. Lui îi place foarte mult să petreacă timpul cu foarte mulți prieteni și în gașcă, eu sunt mai mult genul meditativ și solitar (deși am și eu prietenii mei, normal), dar cumva am reușit se pare să găsim un numitor comun. (…)

El e uneori super morocănos, iar eu excesiv de pozitivă și hiper activă:) Uneori facem schimb de roluri mai ales când se trezește Paul foarte devreme dimineață – odată mi-a vorbit la 5 dimineața într-un aeroport 3 ore despre un afiș!!!? Copiii noștri ne fac mereu mai buni, mai calmi, mai evoluați, mai sinceri.

Avem grijă în cele mai mici detalii împreună de ei și Paul e un tătic grozav!', a spus Jojo.

Jojo și Paul sunt împreună din 2014 și, deși nu sunt căsătoriți, au una dintre cele mai durabile relații din showbiz. Cei doi au o fetiță, pe micuța Zora (2 ani). Jojo mai are și un băiețel dintr-o relație anterioară, pe Achim, în vârstă de 7 ani.

Vezi și:

  • De ce nu au sărbătorit Jojo și Paul Ipate Ziua Îndrăgostiților
Modifică setările cookies