De ce nu s-au căsătorit niciodată Shakira și Pique? Cântăreața a oferit răspunsul mult așteptat


În urmă cu aproximativ 10 ani, imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Africa a fost „Waka Waka”, piesă interpretată de Shakira.

Tag-uri: #Shakira #Pique

În videoclipul melodiei, creat special pentru evenimentul sportiv, au apărut atât cadre de arhivă de la Campionatul Mondial de Fotbal, cât și cadre filmate special de unii fotbaliști foarte cunoscuți, precum Messi sau Pique.

Potrivit presei de peste Ocean, acela a fost și momentul în care Shakira și Pique și-au dat sema că se plac, relația lor devenind oficială un an mai târziu, în 2011. De atunci, aceștia sunt de nedespărțit, chiar dacă au evitat pe cât de mult au putut să se căsătorească.

Artista și fotbalistul au împreună doi copii, iar toată lumea îi întreabă când vor merge în fața altarului. Sătulă de această întrebare, Shakira a oferit recent un interviu în cadrul căruia a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până acum cu Pique.

„Mă sperie căsătoria. Prefer să rămân iubita lui, nu să-i fiu soție. Așa îl țin cu picioarele pe pământ. Vreau să fiu iubita lui, prietena lui, puțin din fructul oprit. Nu consider căsătoria esenţială pentru o relaţie. Căsătoria nu ar schimba cu nimic dragostea dintre mine şi Gerard Pique”, a spus Shakira.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Unul dintre cele mai cunoscute CUPLURI DIN FOTBAL se reface! Care e povestea lor

related posts

Modifică setările cookies