De ce nu vrea Gisele Bundchen să mai defileze pentru Victoria's Secret


Mai sunt câteva zile până la Victoria’s Secret Fashion Show, iar unul dintre ”îngerașii” de top, Gisele Bundchen, a dezvăluit motivul pentru care a renunțat să mai apară în acest spectacol de anvergură.


În noua sa carte, ”Lessons: My Path to a Meaningful Life”, Gisele Bundchen a vorbit despre avantajele și dezavantajele de a fi model Victoria’s Secret. 

Citește și: Gisele Bundchen: „Am plâns la prima mea defilare topless pentru Alexander McQueen”

La doar 19 ani, Bundchen a făcut o mișcare considerată îndrăzneață în lumea modelelor de top, semnând un contract cu Victoria’s Secret, renumita companie de lenjerie intimă. ”În acele zile, eu eram model de fashion, iar Victoria’s Secret era o companie cu vânzare prin catalog. În 1999, era o linie foarte clară între cele două”, a explicat supermodelul în cartea sa.

La început, era ”fericită” cu securitatea financiară oferită de noua slubă. Gisele a dezvăluit că salariul primit de la Victoria’s Secret însemna aproximativ 80 la sută din venitul său anual, așa că a semnat prelungirea contractului pentru alți câțiva ani. Dar viața spectaculoasă a unui model Victoria’s Secret a început să-și piardă farmecul pentru Gisele Bundchen.

În primii cinci ani, m-am simțit confortabil să defilez în lenjerie intimă, dar pe măsură ce trecea timpul, m-am simțit din ce în ce mai puțin dispusă să fiu fotografiată mergând pe catwalk doar în bikini”, a mai spus ea. ”Dați-mi o manta, niște aripi - vă rog, orice să mă acopăr puțin!”.

De aceea, când a venit timpul să-și renegocieze contractul, aceasta a ezitat. ”Am fost, cu siguranță, recunoscătoare pentru avantajele financiare, dar eram în altă etapă a vieții și nu eram sigură că mai voiam să continui”.

Cum a luat aceasta decizia de a continua sau nu cu Victoria’s Secret? ”Am scris pe două bucățele de hârtie da și nu, apoi am închis ochii și am ales”.

Astfel, Gisele Bundchen a ales să renunțe la contractul cu Victoria’s Secret și la aripile de ”îngeraș”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies