De ce reacții a avut parte Amy Schumer după ce a spus că îl vrea pe Zelenskiy la Oscaruri?


Amy Schumer a venit cu o propunere neașteptată pentru organizatorii galei Oscar. 

Tag-uri:

Vedeta a povestit în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show că își dorește ca președintele ucrainean Volodimir Zelenskiy să apară la Oscaruri: 
 
“Am vrut să găsesc o cale să-l aduc pe Zelenskiy, nu fizic, ci prin satelit, printr-o înregistrare sau ceva de genul ăsta, pentru că știu cât de mulți ochi vor fi ațintiți asupra show-ului. Cred că este o oportunitate grozavă să comentăm ce se întâmplă în lume. Am și câteva glume pregătite despre situația curentă. Adică, se întâmplă atât de multe lucruri îngrozitoare și e destul de greu să te concentrezi pe una singură. Nu mi-e frică să mă duc în direcția asta, dar nu sunt eu cea care produce Oscarurile”, a spus actrița, potrivit CNN.
 

Chiar dacă a menționat că nu îl vrea pe președinte prezent live, ci prin intervenție digitală. a avut parte de multe glumițe și reacții care ridiculizau invitația. Prezentatorii de la Breaking Points consideră că "e cea mai proastă idee din istorie legată Oscaruri.(...) Știi că acest om e în război, da?  Ce te face să crezi că are timp sau energie de dat pentru micuța ta petrecere de Hollywood?"

Ceremonia Oscar 2022 va fi transmisă pe VOYO, în direct și în exclusivitate pentru România, luni dimineață, 28 martie, începând cu ora 3.00.

Foto: INSTAGRAM AMY SCHUMER / ZELENSKIY INSTAGRAM 

Vezi și video:

related posts

Modifică setările cookies