De ce s-au certat Andreea Bănică și Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat”


Andreea Bănică a spus care este motivul pentru care nu mai vorbește cu Alex Velea. Iată declarațiile vedetei!


Andreea Bănică și Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiți artiști din România. Aceștia au fost extrem de apropiați în urmă cu mai mulți ani, atunci când blondina i-a devenit nașă de cununie artistului, care la acea vreme se căsătorea cu Ana. Pe aceștia nu îi unea doar o legătură de familie, ci și una personală, deoarece Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, era impresarul cântărețului de trapmanele.

În urmă cu cinci ani, Alex Velea a deschis un proces împotriva fostului său impresar și naș de cununie, Lucian Mitrea, pentru un spectacol de Revelion în urmă căruia artistul nu a primit banii. Deși toată lumea se aștepta ca separarea dintre Andreea Bănică și Alex Velea să se fi produs atunci, din cauza sumei de 4.700 de euro, adevărul este altul! Vedeta a dat acum cărțile pe față și a spus ce a dus la ruptura prieteniei.

Andreea Bănică a explicat că prietenia lor a luat sfârșit după ce, în calitate de nașă, artista l-a sfătuit pe Alex Velea să se împace cu fosta lui soție. 

„Nu ne-am certat din cauza unui proces, ci din alte considerente. El s-a despărțit de Ana. În perioada în care se certa cu fosta lui soție ne-am văzut la mare, la un eveniment. Am încercat, ca nașă, pentru că de-asta ne-a ales nași spirituali. Am încercat să întregesc familia, să nu se certe, să mai dea o șansă cuplului. Atunci i-am spus dacă ai obținut un trofeu, mergi mai departe și te rog să îți vezi de familia ta, să fii alături de Ana, pentru că vă doriți un copil. De aici a plecat ruptura', a declarat ea la o emisiune mondenă.

Sursă foto: Facebook/Andreea Bănică, Facebook/Alex Velea

related posts

Modifică setările cookies