De curând spunea că e mai grasă ca niciodată, acum dansează în lenjerie intimă. Cum s-a filmat Bebe Rexha


Bebe Rexha pare că a trecut peste depresia cauzată de sărbătorile de iarnă, când se declara dezgustată de propriul corp.

 

Tag-uri: #bebe rexha

“Tocmai m-am cântărit și cred că sunt mai grasă ca niciodată. Nu mă simt confortabil să spun câte kilograme am, aș fi jenată. Mă simt dezgustătoare în propriul corp”, a mărturisit Bebe Rexha de sărbători.

Între timp, cântăreața pare că și-a acceptat noile forme voluptoase și se mândrește cu ele pe Tik Tok. Bebe Rexha s-a filmat într-o lenjerie intimă sexy, de culoare roz. Aceasta a dansat voluptos într-un clip postat pe TikTok, mărturisindu-le fanilor că este pregătită de Valentine’s Day.

 

@beberexha

Officially ready for Valentine’s Day ????

♬ original sound - Morgane Watkins

Artista este într-o relație serioasă cu patronul “Moving Images Entertainment” Keyan Safyari. Bebe, care a mărturisit că este bipolară și fluidă sexual, și-a început relația cu Keyan în martie 2020.

Bebe Rexha este considerată una dintre cele mai talentate artiste ale momentului. Dar și una dintre cele mai sexy. Cu toate astea, vedeta se confruntă, ca multe alte femei, cu probleme legate de greutate. “Nu prea am mai postat așa de des pentru că nu mă simt bine în pielea mea și când nu mă simt bine, nu vreau să postez”, a mai spus artista. 

 

Vara trecută, Bebe Rexha a postat un clip pe TikTok în care le cerea fanilor să normalizeze greutatea de 75 de kg.

 

  • De curând spunea că e mai grasă ca niciodată, acum dansează în lenjerie intimă. Cum s-a filmat Bebe Rexha
Modifică setările cookies