De data aceasta nu operațiile estetice au adus-o în atenția presei. Cum arată de la bust în jos tânăra din imagine


Chloe Khan a devenit faimoasa în urma numeroaselor operații estetice la care s-a supus, operații care au costat-o peste 100 000 de lire și care au transformat-o atât de multe pe tânăra de 28 de ani încât este de nerecunoscut.


De data aceasta, Chloe nu a intrat în atenția presei cu o altă operație estetică, ci cu felul în care se îmbracă pentru a-și arăta formele care au facut-o celebră și în care a investit atât de mult. Într-o postare făcută recent pe Instagram, aceasta și-a etalat corpul într-un costum de baie minuscul, care a lăsat la vedere mai mult decât este cazul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t miss out! I will follow a few of you back if you follow @lifelikebecka @lifelikebecka @lifelikebecka (comment done once you have followed ✅) Do you want to be motivated to reach your goals? Dream of living a more positive lifestyle or just want to be grateful for what you already have? My friend @lifelikebecka has designed something to help with all those things, coming very soon!!! She believes in the law of attraction and is educating others on how to practice it too! She also has a cash giveaway coming up with lots up for grabs when it launches as well as a few giveaways up now so make sure you don’t miss out and give her a follow! @lifelikebecka @lifelikebecka @lifelikebecka @lifelikebecka

A post shared by ????CHLOE KHAN???? (@chloe.khan) on

Despre Chloe s-a scris mult de-a lungul timpului. Viața ei poate fi foarte bine pusă în scenă de un regizor de film: la vârsta de numai 14 ani era deja dependentă de droguri și era să moară după de a furat o mașină și a fugit cu ea. La 18 ani a născut o fată, iar la 19 a început să se distreze prin emisiunile de divertisment și să se prostitueze ca să facă bani pentru operațiile estetice. 

Citește și: Anahi, imagine rară cu cei doi copii. Cât de mult au crescut micuții și cu cine seamănă

Forma fizică pe care o posedă este cea care atrage, dar așa cum am spus și mai sus, tânăra a făcut multe sacrificii ca să arate așa și încă mai face: poartă corset 4 ore pe zi, merge zilnic la saloane și nu iese niciodată din casă nemachiată sau necoafată.

Tânăra poate fi asemănată foarte ușor cu o păpușă Barbie umană, dar varianta brunetă. 

Sursă foto: Instagram/ Profimedia.images

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies