De la spate pare o doamnă elegantă. Din față, arată ca o păpușă care a prins viață


O ucraineancă face senzație pe rețelele de socializare cu look-ul ei neobișnuit. Desigur, o ajută și o doză de… Photoshop. Veronika Sherstiuk pare o combinație între o femeie și o păpușă Barbie.


Blondă, înaltă, super slabă și cu niște picioare interminabile, Veronika Sherstiuk atrage privirile oriunde își face apariția. De origine din Ucraina, Veronika locuiește în prezent în Monaco, unde se filmează în locații exclusiviste – la hoteluri de lux, restaurant de top, yachturi sau magazine ale marilor designeri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @veronikasherstiuk

În cele mai recente filmulete încărcate pe rețelele de socializare, Veronika își etalează în continuare stilul de viață de lux. 

Deși nu are cont și pe TikTok, un filmulet cu ea la sala de fitness face senzație printre internauți. 

@_girls_heaven_

Hot or Not? (via veronikasherstiuk)

♬ Put Your Head On My Shoulder - Giulia Di Nicolantonio

Urmărită 260.000 de oameni pe Instagram, ucraineanca primește o mulțime de complimente pentru felul în care arată, dar și critici. Bondă, cu părul foarte lung, extrem de slabă, cu implanturi de silicon și cu ținute incendiare, Veronika Sherstiuk nu trece neobservată.

“Este… umană?”, “Măcar plasticul nu este în ocean”, “Arăți atât de nefericită” – i-au scris internauții.

Însă mulți o bănuiesc că își photoshopeaza pozele pentru un look extrem: “Și fără filtre cum arăți?”, “Ai photoshopat la maxim pozele astea”, i-au spus fanii.

Ucraineanca nu pare însă afectată de comentariile răutăcioase pe care le primește

Veronika Sherstiuk se plângea fanilor că a slăbit. “Nu știu dacă e vizibil, dar am slăbit 4 kg din aprilie…Am avut o perioadă dificilă din punct de vedere psihic, am avut o depresie puternică. Adaptarea la noua realitate m-a doborât. Nu doar țara mea, ci toată lumea mi se pare nesigură. Chiar dacă eu vă arat doar partea pozitivă a lucrurilor….nu vă puteți da seama prin ce trec”, a spus ucraineanca, afectată de război.

related posts

Modifică setările cookies