Fanilor nu le vine să creadă. Cum arată actrița care a interpretat-o pe Morticia din „Familia Addams" la 67 de ani


Chiar și la 23 de ani de la lansare, membrii familiei Addams rămân „regii comediei negre".


„Familia Addams" a făcut încasări de 200 de milioane de dolari, o sumă-record pentru anii '90, iar personajele bazate pe animația cu același nume au ajuns să fie iubite de o lume întreagă, deși nimeni nu le-a dat vreo șansă la început.

Morticia și Gomez Addams, împreună cu cei doi copii, Wednesday și Pugsley, unchiul Fester și simpaticul Lurch au fost protagoniștii unor situații pline de umor negru, care i-au captivat pe spectatorii din lumea întreagă.

În film, familia Addams este mai macabră decât în serialul omonim și trăiește o viață foarte ciudată, într-o casă la fel de ciudată. Povestea prezentată în film e cea a contabilului Tully Allford și a familiei sale, care pun la cale un film diabolic pentru a fura averea familiei Addams.

Pentru a reuși să facă asta, ei își trimit fiul adoptiv, pe Gordon, să trăiască alături de familia Addams și să se prefac că e Fester, vărul dispărut al lui Gomez, soțul Morticiei.

Morticia, care a fost interpretată de actrița Anjelica Houston, a avut un success de public spectaculos, iar actrița a împlinit recent 67 de ani. Ea a rămas în atenția producătorilor de peste Ocean, dar proiectele sale nu au mai fost atât de importante. 

Ea s-a retras ulterior din viața publică când a împlinit 60 de ani, imediat după moartea lui Robert Graham, soțul său. 

Actrita a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din „Familia Addams".

Mai jos câteva fotografii cu Anjelica Houston la 67 de ani:

Getty

Vezi și: 

FULLSCREEN
Fanilor nu le vine să creadă. Cum arată actrița care a interpretat-o pe Morticia din „Familia Addams" la 67 de ani
  • /


related posts