De ziua ei, Adele și-a asumat vârsta și naturalețea și a pozat complet nemachiată. „Niciodată nu am fost mai fericită!“


Artista a sărbătorit cei 34 de ani cu o ședință foto atipică, vorbind despre „vindecarea“ din ultimii ani.


După ani de suferințe reprimate, cântate și apoi și destăinuite, o nouă Adele are puterea să râdă din tot sufletul și să-și etaleze public fericirea. Căci, la 34 de ani pe care tocmai i-a împlinit, cea mai de succes cântăreață britanică a generației sale n-a mai simțit nevoia să-și cosmetizeze în niciun fel viața privată, nici la propriu, nici la figurat. Ba chiar s-a lăsat fotografiată fără machiaj, expunându-se cu toate ridurile și pistruii la vedere zecilor de milioane de fani internauți – numai pe Instagram este urmărită de aproape 50 de milioane de utilizatori!

„Ce diferență poate să facă un an!“, a scris ea în dreptul celor două instantanee realizate spre seară, în propria grădină, din care ne zâmbește relaxată, cu părul lăsat liber, natural, în schimb îmbrăcată cu o rochie neagră mini, foarte teatrală, cu paiete pe corsaj și mâneci bufante supradimensionate.

„Dacă timpul continuă să se vindece și să netezească toate cutele din viața mea, așa cum o face pe măsură ce trec anii, atunci abia aștept să împlinesc 60 de ani! Niciodată nu am fost mai fericită“, și-a încheiat ea mesajul, nepăsându-i ce comentarii ar putea stârni celelalte „cute“, cele foarte pregnante din jurul ochilor – apărute, cel mai probabil, și în urma scăderii dramatice în greutate.

În ceea ce privește look-ul ei, prea puțini au fost cei care s-au poticnit de naturalețea ei debordantă. În schimb, au fost destui cei care au mustrat-o pentru concertele din Las Vegas lăsate în suspensie, a căror dată de reluare întârzie să fie anunțată. Și asta la 4 luni de când Adele și-a suspendat contractul, chiar în ultima clipă, moment pus de fani pe seama unei crize de cuplu. Acum, că toate par bune și frumoase între ea și logodnicul său, Rich Paul (agentul lui LeBron James), sperăm s-o revedem cât de curând performând și pe scenă, nu doar „backstage“-ul de acasă.

FOTO: Instagram

related posts

Modifică setările cookies