De ziua lui, Pepe și-a aniversat nunta și a lansat o piesă alături de Andra! Cum sună melodia și ce mesaj i-a scris Măruță


Pepe a împlinit 41 de ani pe 20 iulie, chiar de Sfântul Ilie.


Cu o zi înainte, în contextul epidemiei de coronavirus, a oranizat o petrecere foarte restrânsă și și-a invitat câțiva prieteni apropiați în curtea sa din Pipera. 
 
Oaspeți de onoare i-au fost nașii Cătălin Măruță și Andra, iar Măruță l-a surprins și azi, chiar de ziua lui, cu un mesaj special pe Instagram: 
 
“La mulți ani, om minunat! Suntem prieteni de mult timp cu Pepe și cu fiecare an care trece descoperim ce suflet are, ce corect și sincer este! Pepe, ne bucurăm că faci parte din viața noastră! Azi la ora 16:00, Andra lansează o piesă cu el și cu Connect-R, fiți pe fază!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mulți ani, om minunat! Suntem prieteni de mult timp cu Pepe și cu fiecare an care trece descoperim ce suflet are, ce corect și sincer este! Pepe, ne bucurăm că faci parte din viața noastră! Azi la ora 16:00, Andra lansează o piesă cu el și cu Connect-R, fiți pe fază! #inimamea❤️

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta) pe

 
 
Piesa se cheamă "Inima mea" și în mai puțin de două ore de la urcarea acesteia pe contul de YouTube al lui Pepe, a făcut peste 80 de mii de vizualizări. 
 
 
Ziua de 20 iulie e importantă din multe perspective pentru Pepe: e aniversarea lui, e data la care, în 2014, a luat-o de soție pe Raluca Pastramă, iar acum e și data în care a lansat piesa de suflet. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV "SHARE ÎN BUCATE":

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ PEPE

related posts

Modifică setările cookies