De ziua lui Robin Williams, Zelda, fiica lui, a făcut un gest impresionant în memoria regretatului său tată. Despre ce este vorba


Sunt șase ani de când Robin Williams a decedat, lăsând în urmă lumea filmului și familia îndurerată. Cei apropiați îl amintesc adesea, iar de ziua lui, pe 21 iulie, când actorul ar fi împlinit 69 de ani,  fiica lui a anunțat că va face un gest impresionant în memoria tatălui ei.


Într-o postare pe Twitter, Zelda a declarat că va dona 69,69 de dolari către cât mai multe adăposturi pentru oameni ai străzi. 

“Astăzi ar fi fost cea de-a 69-a zi de naștere a tatălui meu, așa că, pentru a-l onora, voi dona 69,69 USD la cât mai multe adăposturi locale”, a declarat fiica actorului. 

Mulți fani au apreciat gestul tinerei și au hotărât să o ajute pe aceasta cu donațiile, iar câțiva au împărtășit amintirile lor, sub forma unor poze, alături de Robin Williams.

Zelda, în vârstă de30 de ani, este fiica comediantului cu a doua sa soție, Marsha Garces. Ca și tatăl ei, a decis, de asemenea, să intre în industria divertismentului, după ce a scris, produs și jucat în propriul scurtmetraj, “Shrimp”, în 2018. 

Sursă foto: Getty Images / abc news

 

Vezi și: Facem Level – episodul 11: Trex ne învață cum poți construi cele mai uluitoare mașinării în Scrap Mechanic

related posts

Modifică setările cookies