Decizia luată de Adelina Pestrițu după ce a fost criticată că a călătorit în zona afectată de coronavirus: Nu sunt în carantină!


Adelina Pestrițu a fost criticată dur de fanele sale după ce a călătorit în una din cele mai afectate zone de coronavirus din Italia.


Românca a mers la prezentarea noii colecții a lui Philipp Plein, din cadrul Milan Fashion Week. Regiunea Lombardia, din care face parte și Milano, este afectată puternic de noul coronavirus. Fanii au acuzat-o de “inconștiența” și au trimis-o acasă.

“Situația nu este atât de gravă aici, precum o descriu unii și alții în comentarii. Până să fiu în aeroport nici nu știam de aceste cazuri. Se răspândește foarte repede, din păcate”, a scris Adelina Pestrițu într-un comentariu pe Instagram.

 

 Ce a făcut vedeta? A mers la Nisa, in Franța!

 

“Nu sunt în carantină, sunt la  Nisa, pentru că soțul meu Virgil are o întâlnire aici”, a postat vedeta pe story, în Instagram.

Fanele au taxat-o și de data asta imediat. “Aloooo!! În carantină nu stăm? Ce contează că nu ai simptome? Pe bune?!!! De ce riști în halul asta?”, i-a scris cineva.

“Dar dacă te-ai întors din Milano, nu cumva trebuia să stai în casă 14 zile?”, a luat-o altcineva la rost.

Adelina Pestrițu nu a încălcat însă nicio regulă. În carantină intra doar persoanele care provin din cele 11 localități italiene aflate și ele în carantină.

"În urma discuţiilor, am decis şi am votat cu unanimitate de voturi câteva articole importante care fac parte din această hotărâre. Articolul 1: instituirea carantinei pentru persoanele care sosesc în România din Italia, din cele 11 comune (...) şi autoizolarea la domiciliu pentru persoanele din zonele care sunt declarate cu risc din Italia. Ministerul Sănătăţii va completa lista cu zonele şi localităţile care au grad de risc, actualizată fiind în funcţie de situaţia la zi din Italia sau din alte ţări", a spus Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela.

FULLSCREEN
Decizia luată de Adelina Pestrițu după ce a fost criticată că a călătorit în zona afectată de coronavirus: Nu sunt în carantină!
  • /

related posts