Decizia luată de Monica Tatoiu după ce mama ei a murit: „Fără priveghi! Nu-i fac pomană”


După ce timp de cinci ani a avut probleme de sănătate și nu a mai ieșit din casă, mama Monicăi Tatoiu a murit pe 10 octombrie 2022, după cum a anunțat chiar vedeta.

Tag-uri: #Monica Tatoiu

Din câte se pare, femeia în vârstă de 89 de ani a fost operată cu doar câteva zile înainte să moară, dar și-a găsit sfârșitul chiar în săptămâna în care românii o sărbătoresc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva (07 – 16 octombrie).

Potrivit celor de la Playtech, chiar dacă mama Monicăi Tatoiu era o femeie foarte credincioasă, vedeta nu vrea să îi facă pomană.

„Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu, pe care-l iubește. Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană”, a spus Monica Tatoiu, potrivit sursei citate.

Vezi și: Betty Salam: „Tata era gelos pe soțul meu!”

related posts

Modifică setările cookies