Decizia neașteptată pe care Angelina și Brad Pitt au luat-o în privința copiilor lor


La trei ani de la despărțire, Angelina Jolie și Brad Pitt încă nu sunt oficial divoratati. Deși nu s-au despărțit deloc amical, dimpotrivă, în ultima perioadă au încercat să se înțeleagă de dragul copiilor.


S-au luptat în instanță pentru custodie, însă Brad Pitt și Angelina Jolie au făcut pace de dragul celor șase copii. Presa americană a aflat că Brad Pitt a depus la tribunal documente prin care demonstrează că s-a înțeles cu fosta soție în privința educației copiilor. Dacă până acum aceștia au fost educați în sistemul homeschooling, cu învățători și profesori aduși acasă, se pare că în viitor metoda de învățământ va fi una mai “tradițională”.

În vreme ce fiul cel mare, Maddox, este la facultate, ceilalți 5 au vârste cuprinse intre 11 și 16 ani. În condițiile în care nu au avut un domiciliu prea stabil, prin prisma “meseriei” părinților, copiii au avut întotdeauna profesori care le-au predat acasă.

Este o decizie suprinzatoare revenirea la sistemul tradițional, având în vedere că Angelina Jolie s-a declarat în trecut pro homeschooling. “M-a deranjat faptul că pe mine scoala m-a învățat foarte puține lucruri. Sunt îngrijorată în legătură cu educația copiilor mei. În principiu, am ales homeschoolingul pentru că au backgrounduri diferite și vin din diverse părți ale lumii”, a motivat Angelina în 2017.

 

related posts

Modifică setările cookies