Decizia pe care familia lui Florin Salam o luase înainte ca fratele artistului să moară


Neluțu Stoian, fratele lui Florin Salam, a murit în seara zilei de 25 septembrie 2020, după aproape 2 luni petrecute în spital.


Bărbatul fusese dus de urgență la începutul lunii august la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, după ce medicii din secția ATI la Spitalul Floreasca, acolo unde se afla internat de mai mult timp, au descoperit că are coronavirus.

Din informațiile apărute în presă la acea vreme, pe lângă coronavirus, fratele lui Florin Salam avea și diabet, dar și unele probleme la plămâni, astfel că toate acestea i-au fost fatale.

Jurnaliștii de la Gândul au luat legătura cu unul dintre apropiații familiei lui Florin Salam, acesta afirmând că familia artistului luase o decizie chiar înainte ca Neluțu Stoian să moară, însă aceasta nu a mai putut fi pusă în practică.

„Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune. Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, notează sursa citată.

Vezi și: Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

related posts

Modifică setările cookies