Declarații incredibile în Marea Britanie! Autoarea unei cărți spune că Meghan Markle l-ar putea părăsi pe Harry pentru Elon Musk


Încă de când au devenit un cuplu, despre Prințul Harry și Meghan Markle s-a tot scris în presa din întreaga lume că nu vor rezista foarte mult împreună.


În ciuda tuturor previziunilor sumbre, ei au împreună doi copii și pare că nu sunt deloc deranjați de lucrurile scrise în presă despre ei. Însă recent noi declarații incredibile au fost făcute în Marea Britanie.

Potrivit jurnaliștilor britanici, Tina Brown, autoarea „The Palace Papers”, a spus în cadrul Festivalului Henley Literary că Ducele și Ducesa de Sussex își caută o nouă casă în cartierul bogaților din California, Hope Ranch, făcând și o afirmație șocantă.

De ce l-ar putea părăsi Meghan Markle pe Prințul Harry

„Dacă Meghan Markle o să se sature vreodată de Prințul Harry, ar putea oricând să facă schimb și să se întâlnească cu Elon Musk. În Montecito, unde locuiesc, conacul lor de 14 milioane de dolari este o căsuță umilă în comparație cu ceea ce au vecini lor. Și, la un moment dat, ar putea fi mai mult decât o casă nouă pe care o caută. Elon Musk este încă singur, asta e tot ce am de spus. Sunt mulți acum la Londra care spun că Meghan Markle s-a săturat de Harry. Ei speculează că în doi ani va spune că este suficient și va trebui să negocieze un fel de înțelegere cu Regele Charles pentru a rupe căsătoria. Cred că, în acest moment, sunt legați de planul de afaceri comun pe care îl au, acela de a distruge familia regală cât de mult pot, promovând Brandul Sussex. Dar este o cauză aflată pe moarte. Adică, există atâtea lucruri pe care le poți spune... profituri în scădere. Și va avea nevoie de o nouă carieră”, a spus Tina Brown.

Vezi și: Betty Salam: „Tata era gelos pe soțul meu!”

related posts

Modifică setările cookies