Deea Maxer a născut o fetiță. Cum arată prima fotografie cu micuța Maysa Maria Maxer


Deea Maxer a adus pe lume vineri, 18 octombrie, o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a postat pe contul de Instagram prima fotografie cu micuța Maysa Maria Maxer 


Deea și Dinu Maxer sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit vineri, 18 octombrie, părinții unei fetițe perfect sănătoase. Marele anunț a fost făcut de Dinu Maxer pe contul personal de Facebook. 

Citește și: Carmen Simionescu, poze incendiare cu bebelușa în brațe. Ipostazele în care face senzație pe Instagram

"Ieri (nr.18 octombrie) a venit pe lume fetita noastră MAYSA MARIA MAXER! Chiar daca cezariana a fost programată (initial pe 21, ca apoi doamna doctor sa o mute pe 18) , ea a ales să vină putin mai devreme...asa ca a fost o noapte pe care nu o voi uita niciodată!!! "S-a rupt apa" la 2:30, contractiile s-au accentuat, noi doream sa o asteptam pe doamna doctor care ateriazase la 1 noaptea de la un congres, operatia a fost o provocare din cauza varicelor interne ale Deei care sangerau incontinuu. Am stat langa Deea pe toată perioada operatiei...peste o oră jumatate...trecând prin emotii de nedescris!", a scris Dinu Maxer pe contul personal de Facebook 

Vedeta a postat recent prima fotografie cu micuța Maysa Maria Maxer alături de cel de-al doilea copil al lor, Andreas. Imaginea a strâns o mulțime de aprecieri din partea fanilor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D͙e͙e͙a͙ M͙a͙x͙e͙r͙ (@deeamaxer) on

Felicitări, să vă trăiască și să fie sănătoși. Ce frumoși sunt!

Sa vă trăiască!!

Să vă trăiască și să fie sănătoasă! Să vă aducă numai bucurii!

Felicitări! Să vă bucurați de ei!

Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit în urmă cu 11 ani. Cei doi au împreună doi copii, Andreas, în vârstă de 8 ani și micuța Maysa Maria Maxer care are o săptămână de când a venit pe lume. 

Sursa foto: Instagram

Vezi și:Dinu și Deea Maxer, povestiri din vacanță

related posts

Modifică setările cookies