Deea Maxer, reacție dură și sinceră după ce a fost criticată că a pozat în costum de baie: "Pentru «perfectele» care comentează!"


Deea Maxer are 30 de ani, e mamă a doi copii, Andreas (9 ani) și Maysa (9 luni) și se simte din toate punctele de vedere o femeie împlinită.


De curând însă  “urmăritorii” de pe rețelele de socializare au criticat-o că a postat pe Instagram fotografii de la mare în care apărea în costum de baie, fără însă a afisa o siluetă perfectă, iar Deea a reacționat – chiar în calitate de mamă și soție. 
 
A fost numită “grasă” sau “grăsuță” și a fost admonestată că s-a fotografiat atât de relaxat, dar artista nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat dur și sincer pe pagina ei de Instagram! Tot lângă o poză în costum de baie!
 
"Pentru «perfectele» alea care comentează kilogramele mele la ultimele postări/story. Sunt mamă a doi copii, am născut acum 9 luni. Știu, asta nu e o scuză. Scopul meu nu este să fiu «fit», nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă incadrez în tipare. Ce-i drept, îmi doresc să mai scap de câteva kilograme, însă nu am ca target să ajung la 45 kg și să fiu pachețele de mușchi. (Nu este frustrare, asta ca să nu aud comentarii de genul «ești frustrata, de aia te justifici»). Nu am fost așa niciodată si nici nu mă văd așa. Imi etalez celulita acumulată in timp, pielea lăsată a bustului chiar și după implant mamar, burtica cu grăsimea căpătă după sarcină si o alimentație care nu mi-a adus frustrări."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➡️ pentru "perfectele" alea care comentează kilogramele mele la ultimele postări/ story. Sunt mamă a doi copii, am născut acum 9 luni. Știu, asta nu e o scuză. Scopul meu nu este să fiu "fit", nu am timp pentru asta și nu imi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă incadrez in tipare. Cei drept imi doresc să mai scap de câteva kilograme însă nu am ca target să ajung la 45 kg si să fiu pachețele de mușchi. Nu am fost așa niciodată si nici nu mă văd așa. Imi etalez celulita acumulata in timp, pielea lăsată a bustului chiar si după implant mamar, burtica cu grăsimea căpătă după sarcina si o alimentație care nu mi~a adus frustrări. Merg pe plajă cu fetița mea de 9 luni in costum de baie in 2 piese, burtica imi mai atârnă pentru că dimineața la 7 in loc să alerg pe plajă și să fac sport ii prepar ei laptele dupa alte două treziri nocture. Sunt o mamă ocupată, fără bonă si am job. Sunt o mamă fericită care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent care reacționează prost la diete si pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun. Prefer să mă ocup de ei. Si de ea si de fratele ei de 9 ani. Soțul, e si el al meu si necesită atenție. Se plânge de kg mele in plus si el, ca si voi. Însă ce credeți, nu~mi pasă! Ii spun mereu să se bucure că are nevastă fidelă si mai tânără cu 15 ani, doi copii sănătoși și toată iubirea din lume. Vă concentrați in viața pe lucruri care nu neapărat contează, sau nu sunt primordiale!!!! Hai să vă spun așa, EU sunt fericita cu mine! Apreciez mămicile care arată #topmodel după nașteri, nu sunt invidioasa si nu le numesc #slăbănoage. Nici un deget de la mâini nu e la fel, dar oameni in toată lumea? Sunt o mulțime de mame in toată lumea care sunt plinuțe, pufoase, ne~tonifiate dar sănătoase și fericite. Locuiesc pe litoral 2 luni in fiecare vară de 10 ani cel puțin. Nu aveți idee cât de frumoasă mă văd eu pe lângă MUUULTE FEMEI care nu au copii și le văd mai plinuțe ca mine, mai se cunde , prea înalte, prea așa .... Însă nu le critic. ❤️✌️E simplu

O postare distribuită de D͙e͙e͙a͙ M͙a͙x͙e͙r͙ (@deeamaxeroficial) pe

 
"Merg pe plajă cu fetița mea de 9 luni în costum de baie în 2 piese, burtica îmi mai atârnă pentru că dimineața la 7 în loc să alerg pe plajă și să fac sport îi prepar ei laptele după alte două treziri nocture. Sunt o mamă ocupată, fără bonă și am job. Sunt o mamă fericită care preferă să se ocupe de copii full time. Nu vreau să pierd vreo oră din creșterea Maysei ca să merg la sală. Am un metabolism lent care reacționează prost la diete si pentru slăbire necesită eforturi suplimentare pe care acum NU VREAU să le depun. Prefer să mă ocup de ei. Si de ea si de fratele ei de 9 ani.
Surprinzătoare este însă continuarea mesajului, care face referire la soțul ei:
Soțul, e si el al meu si necesită atenție. Se plânge de kilogramele mele în plus și el, ca și voi. Însă ce credeți, nu-mi pasă! Ii spun mereu să se bucure că are nevastă fidelă si mai tânără cu 15 ani, doi copii sănătoși și toată iubirea din lume.
Vă concentrați în viața pe lucruri care nu neapărat contează, sau nu sunt primordiale!!!!
Hai să vă spun așa, EU sunt fericita cu mine! Apreciez mămicile care arată #topmodel după nașteri, nu sunt invidioasa si nu le numesc #slăbănoage."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family time ❤️✌️ @dinumaxer @andreasmaxer @babymaysamaxer

O postare distribuită de D͙e͙e͙a͙ M͙a͙x͙e͙r͙ (@deeamaxeroficial) pe

 
Concluzia Deei arată că soția lui Dinu Maxer se simte bine cu ea însăși:

"Nici un deget de la mâini nu e la fel, dar oameni in toată lumea?
Sunt o mulțime de mame în toată lumea care sunt plinuțe, pufoase, netonifiate, dar sănătoase și fericite. Locuiesc pe litoral 2 luni in fiecare vară de 10 ani cel puțin. Nu aveți idee cât de frumoasă mă văd eu pe lângă MUUULTE FEMEI care nu au copii și le văd mai plinuțe ca mine, mai scunde , prea înalte, prea așa .... Însă nu le critic. ❤️✌️E simplu!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maimuțele la plaja #clanulmaxer @maxersimona @blu.mswear ✌️✌️

O postare distribuită de D͙e͙e͙a͙ M͙a͙x͙e͙r͙ (@deeamaxeroficial) pe

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE:

FOTO: DEEA MAXER INSTAGRAM/ DEEA MAXER FACEBOOK

related posts

Modifică setările cookies