Deea și Dinu Maxer, întâlnire de gradul 0! Cum s-au afișat cei doi la câteva luni după divorț


În primăvara acestui an, Deea și Dinu Maxer au anunțat că au depus actele de divorț, semn că relația lor scârțâia de ceva timp. Pe drumuri separate fiind, cei doi au au avut ocazia de a se întâlni recent și chiar de a sta unul lângă altul! Iată în ce context au fost văzuți!


Deea și Dinu au rămas în relații civilizate după divorț, totul pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Recent, cei doi foști soți au fost nevoiți să se întâlnească față în față și chiar să petreacă timp unul în compania celuilalt. Motivul? Ziua de naștere a fiicei lor. Maysa a împlinit, în urmă cu foarte puțin timp, vârsta de 4 ani.

Fostul cuplu a organizat, cu ocazia zilei de naștere a celei mici, o petrecere pe cinste, chiar la grădiniță. Decorațiuni colorate, tort cu prințese și chiar actori are au interpretat cele mai cunoscute personaje Disney, totul pentru cea mică. Deea și Dinu Maxer nu s-au mai uitat la bani! VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM S-AU FOTOGRAFIAT ARTIȘTII 

„La mulți ani, gărgărița lui tati! Maysa a avut parte de o surpriză la grădiniță de ziua ei! Am fost cu toții alături de ea, dar și prințesa ei preferată Belle (din Frumoasa și Bestia), atât în realitate, cât și pe tort”, a scris Dinu Maxer, în mediul online.

„4 ani. La mulți ani, suflețica mea! Nu uita! Super-puterea ta este iubirea!”, a fost mesajul pe care Deea Maxer l-a scris pe Instagram.

Foto: Instagram

  • Deea și Dinu Maxer, întâlnire de gradul 0! Cum s-au afișat cei doi la câteva luni după divorț
Modifică setările cookies