Demi Lovato, apariție incendiară la piscină. A renunțat la complexe și s-a pozat în costum de baie


În vara anului 2018, Demi Lovato a ajuns de urgență la spital din cauza unei supradoze, însă acea perioadă neagră din viața ei pare să fi rămas doar o amintire. 


Demi Lovato a vorbit de-a lungul timpului despre problemele sale de sănătate, despre lupta cu bulimia și drogurile, despre depresie. 

Vedeta se luptă încă din adolescență cu kilogramele în plus, dar acum a depășit aceste complexe și se pozează în costume de baie și alte ținute sexy.

Zilele trecute, Demi Lovato a postat două fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie roșu și nemachiată, în timp ce se afla la piscină. Fanii au apreciat imaginile care au strâns peste 3,2 milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii.  

În trecut, cântăreața de 27 de ani a postat un mesaj motivațional pe rețelele de socializare, încercând să le îndemne pe tinere să se accepte așa cum sunt: “Aceasta este cea mai mare frică a mea. O imagine cu mine în bikini, needitată. Și ghici ce, am celulită! M-am săturat să îmi fie rușine de corpul meu, să îmi editez pozele ca alții să creadă că eu corespund standardelor lor de frumusețe. Dar aia nu sunt eu!”.

foto: Getty Images

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos imagini cu Demi Lovato

Trending Review cu Daragiu 

FULLSCREEN
Demi Lovato, apariție incendiară la piscină. A renunțat la complexe și s-a pozat în costum de baie
  • /

related posts

Modifică setările cookies