Demi Lovato le-a dezvăluit părinților adevărata orientare sexuală. Cum au reacționat când au aflat că nu e heterosexuală


Demi Lovato este una dintre cele mai sincere și deschise vedete din showbizul internațional. Aceasta a vorbit de-a lungul timpului despre problemele sale de sănătate, despre lupta cu bulimia și drogurile, despre depresie, iar acum face dezvăluiri despre orientarea sa sexuală.


Vedeta a mărturisit mai demult că este fluidă sexual, adică este interesata din punct de vedere amoros atât de bărbati, cât și de femei. Demi Lovato a povestit într-o emisiune despre momentul în care le-a spus și părinților ei că nu este heterosexuală.

“Încă încerc și eu să îmi dau seama ce e cu mine. De abia în 2017 le-am spus părinților că, până la urmă, m-aș putea căsători cu o femeie. A fost un moment foarte emoționant și frumos”, a declarat artista, care a spus că s-a simțit copleșită. 

“Când totul s-a sfârșit, tremuram și plângeam”, a spus Demi Lovato, care și-a lăudat părinții pentru că au fost foarte înțelegători și au sprijinit-o.

“De mama îmi era cel mai teamă cum va reacționa, dar mi-a spus că tot ce își dorește este ca eu să fiu fericită”, a mai spus Demi.

De curând, Demi Lovato a fost ovaționată de mii de oameni la prima sa apariție pe scenă, la Premiile Grammy, la un an jumate de la supradoza care era să îi ia viața.

 

Cântăreața a fost copleșită de emoție și a trebuie să reia melodia, după un început ezitant. Publicul i-a fost alături și a aplaudat-o minute în șir. Demi Lovato a izbucnit în lacrimi în timpul interpretării piesei Anyone, compusă special pentru acest eveniment.

Odată ce și-a învins emoțiile, artista a avut o prestație fabuloasă, iar fanii au lăudat-o pe rețelele de socializare.

related posts

Modifică setările cookies