Demi Moore și-a luat cu ea câinele la Luvru, în ciuda interdicției stricte privind animalele în muzeu


Încă un gest excentric demn de Hollywood! Actrița nu doar că nu și-a lăsat câinele în camera de hotel, dar a și făcut publică poza pe internet!

Tag-uri:

E-adevărat că este un cîțel drăgălaș, care cântărește cel mult trei kilograme și care, cu siguranță, n-are niciun purice. Însă Pilaf rămâne tot un cățel, oricum am da-o!

Ei bine, se pare însă că, deși administratorii muzeului Luvru din Paris au reguli stricte privind accesul turiștilor în incinta instituției lor culturale și, cu atât mai mult, accesul cu animale este interzis, când vine vorba despre turiști VIP, sunt mai flexibili. Altfel nu înțelegem cum Demi Moore ar fi putut trece de filter cu cățelușul ei, în ciuda politicii stricte de interzicere a animalelor.

Vedeta hollywoodiană, în vârstă de 59 de ani, a distribuit pe Instagram imagini din timpul vizitei sale la galeria pariziană, arătându-le fanilor cum ea și Pilaf, un exemplar din rasa Chihuahua, s-au putut bucura de o plimbare nestingherită prin Luvru.

Actrița și-a făcut un selfie chiar în fața celebrei picturi „Mona Lisa“ a lui Leonardo da Vinci și, ceva mai târziu, alături de iconica sculptură Venus de Milo.

"Pilaf cucerește Louvre", a scris Moore alături de instantaneele împărtășite cu cei 2,9 milioane de urmăritori ai săi. Și, cumva, vedeta a sugerat că ea și cățelul ei erau singurii care admirau operele de artă în ceea ce ar fi putut fi un tur privat al muzeului.

Muzeul are o regulă strictă care interzice ca animalele să fie aduse în interiorul clădirii, cu excepția câinilor-ghid și a celor de asistență. Și, după cum era de așteptat, fanii au pus la îndoială prezența lui Pilaf la Luvru. "Cum naiba ai voie să aduci un câine în Luvru?", a întrebat un fan. "Celebritățile cred că regulile nu sunt pentru ele", a scris un altul. În timp ce un al treilea a pus punctul pe "i": "Este trist când celebritățile abuzează de faima lor și își duc animalele de companie în locuri în care noi, oamenii de rând, nu putem".

FOTO: Instagram

related posts

Modifică setările cookies