Demi Rose a renunțat de tot la costumul de baie. Cum a fost surprinsă vedeta la plajă


De câteva zile Demi Rose este într-o nouă vacanță, iar fanii sunt în extaz. Asta pentru că “regina Instagramului” postează zilnic imagini incendiare de la plajă.

Tag-uri: #Demi Rose #plaja

Modelul britanic se afla într-un decor paradisiac – este în Sfânta Lucia, Caraibe. Din fericire pentru admiratorii ei, Demi nu a pozat doar peisajele, ci a încărcat o mulțime de imagini sexy pe site-urile de socializare.

Demi Rose, care are propriul brand de costume de baie, a făcut parada modei la plajă, pentru ca în final să renunțe și la această piesă vestimentară. Vedeta a pozat nud la piscină, spre încântarea fanilor.  

 

Toată lumea se întreabă însă dacă trupul său e natural sau e rezultatul operațiilor estetice. Un bust de mărimi impresionante, o talie de viespe și un posterior mai mare decât al lui Kim Kardashian -  Demi Rose nu are cum să nu stârnească o mulțime de controverse cu silueta sa neobișnuită. Mulți spun că vedeta britanică a apelat la operații estetice pentru a avea sânii mai mari și un posterior bombat.

Totuși, tânăra în vârstă de 26 a negat în trecut că ar fi apelat la chirurgul estetician. Fanii au acuzat-o că și-a mărit posteriorul și sânii după ce au apărut câteva imagini pe internet din adolescența ei. Demi era considerabil mai slabă, iar bustul ei avea dimensiuni mai mici. 

“Încetați cu comentariile astea cu operațiile, mă plictisesc”, a spus Demi, care a explicat că în adolescență a suferit de tulburări alimentare și din această cauză trupul ei arăta diferit. 

 

 Cum de a ajuns cunoscută Demi Rose și de ce o adoră atât de mult paparazzii? Britanica a stârnit ceva vâlvă după ce s-a cuplat, în urmă cu câțiva ani, cu fostul iubit al lui Kylie Jenner, rapperul Tyga. Atunci tabloidele au speculat pe această temă, mergând până într-acolo încât să sugereze ce Tyga a înșelat-o pe Kylie, sora mai mică a lui Kim Kardashian, cu Demi Rose.

De ce o iubesc paparazzii atât de mult… e de la sine înțeles. Demi arată într-un… mare fel și poartă mereu ținute la limita decenței. Chiar dacă nu se încadrează în standardele de frumusețe 90-60-90, Demi Rose îi înnebunește pe bărbati cu rotunjumile sale sexy. 

“Toată lumea îmi spune că eu sunt persoana cu cele mai sănătoase obiceiuri alimentare din câte cunosc. Cele mai calorice alimente pe care le consum sunt oleaginoasele și untul de arahide. Dar pur și simplu mă îngraș ușor. Orice lucru rău pe care îl mănânc se pune pe mine, pentru că organismul meu nu e obișnuit. Azi am mâncat toată ziua numai nuci”, spunea Demi Rose.

related posts

Modifică setările cookies