Demi Rose, ședință foto dezinhibată, la apus. Și-a etalat posteriorul bombat într-un bikini minuscul


Demi Rose a comis-o din nou. Modelul, în vârstă de 27 de ani, cunoscut pentru aparițiile lipsite de inhbiții de pe rețelele sociale, a realizat o ședință foto în Santorini,  la apus, în care și-a etalat încă o dată formele apetisante. 


Miniona, devenită vedetă OnlyFans, nu ezită să îmbrace cele mai sumare articole de îmbrăcăminte. De data aceasta, tânăra și-a expus cel mai mare atuu al său, posteriul bombat, într-o pereche de bikini minusculi, care au lăsat totul la vedere. 

Fotografia realizată la apus, pe terasa unui restaurant din Santorini, a strâns peste 245.000 de like-uri și o arată pe divă cu spatele, intenția sa de a-și etala formele voluptoase fiind evidentă. Pentru a menține o notă de mister, Demi Rose a păstrat partea de sus a corpului acoperită de o bluza înflorată, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi cu toc, marca Louboutin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au încetat să apară. Cu o comunitate de aproape  20 milioane de urmăritori, secțiunea de comentarii de pe Instagram s-a umplut imediat de complimente:

"Sunt obsedat de Demi din 2019, voi ce spuneți?", "Demi Rose va deveni o legendă", "O iubesc pe această femeie", "Demi este atât de frumoasă și sexy".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies