Demi Rose, ședința foto în valurile mării. Cum a pozat cea mai îndrăzneață vedetă britanică


A ajuns pe primele pagini ale publicațiilor de scandal în nenumărate rânduri, dar nu îi displace deloc și bifează apariție după apariție. Demi Rose a apărut din nou, în toată splendoarea, pe internet.

Tag-uri:

Demi Rose, care a devenit cunoscută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga, și-a etalat calitățile fizice în repetate rânduri, în ținute care mai de care mai...sumare. De la rochia căreia ai fi putut să juri că îi lipsește partea din față, până la selfie-urile pe care și le face, tânăra emană sex-appeal prin toți porii și iubește să fie adorată pentru formele sale.

 

Relația neconfirmată cu Tyga a adus-o pe Demi Rose pe primele pagini ale tabloidelor și a transformat-o într-o vedetă a Instagramului. Acum ea este invitată la petreceri mondene și profită de orice ocazie pentru a atrage atenția. Lucru care îi și reușește, având în vedere că acum paparazzi nu o scapă din ochi.

 

Ultimele imagini o arată de Demi în timpul unui shooting. Tânăra apare ântr-un costum de baie alb, din două piese, complet relaxată, pe punctul de a le detrona pe colegele sale de breaslă, în ciudat faptului că formele sale depășesc, cu siguranță, standardul 90-60-90.

 

Vezi cum arată  ÎN GALERIA FOTO de mai jos: 

FULLSCREEN
Demi Rose, ședința foto în valurile mării.
  • /

related posts