Deși pretinde că avea pașaportul ”confiscat”, Meghan Markle a făcut 13 călătorii în străinătate


Meghan Markle a fost în cel puțin 13 călătorii în străinătate, în ciuda dezvăluirii ei că pașaportul i-a fost reținut când ”s-a alăturat familiei”.


Ducesa de Sussex i-a spus lui Oprah Winfrey că a trebuit ”să predea” pașaportul, alături de permisul de conducere și cheile atunci când a fost primită în familie, în 2016.

În interviul eveniment, Meghan a spus că ”totul trebuie predat” o dată ce te alături Familiei Regale. 

”Când m-am alăturat familiei, a fost ultima oară când mi-am văzut pașaportul, permisul de conducere, cheile, toate acestea sunt confiscate”.

Cu toate acestea, Ducesa a vizitat 13 țări diferite, ca turistă, din momentul în care a început relația cu prințul Harry și până în septembrie 2019 - când cuplul a zburat spre Italia într-un avion privat, pentru nunta designerului Misha Nonoo.

Deși Regina nu are nevoie de pașaport atunci când călătorește, toți ceilalți membri ai Familiei Regale trebuie să prezinte respectivul act atunci când merg peste hotare. 

Autorul regal Margaret Holder explică: ”Desigur că Familia Regală își dorea să țină pașaportul lui Meghan în siguranță. Dar este de neconceput că nu l-a avut la ea când a călătorit în interes personal la New York, pentru petrecerea bebelușului, în Canada, să-și vadă prietenii, în Amsterdam, să petreacă, sau la Lacul Como, cu George Clooney”.

Călătoriile lui Meghan și Harry: unde a mers cuplul regal

2016

Botswana, Africa - august

 

2017

 

Tromso, Norvegia - ianuarie

 

Montego Bay, Jamaica - martie

 

Botswana - august

 

2018

 

luna de miere într-o locație necunoscută - mai/iunie 

 

Lacul Como, Italia - august

 

Toronto, Canada - august

 

Amsterdam, Olanda - septembrie

 

2019

 

New York, Statele Unite -  februarie și septembrie

 

Vista Alegre, Spania - august

 

Nisa, Franța - august

 

Roma, Italia - septembrie

related posts

Modifică setările cookies