Designerul Calvin Klein, surprins cu iubitul său cu 45 de ani mai tânăr. Cei doi sunt de 6 ani împreună


Iubirea nu ține cont de vârstă… am putea spune în cazul lui Calvin Klein. Designerul, care are o avere de 700 milioane de dolari, are o relație cu un tânăr de 34 de ani, Kevin Baker,  care durează încă din 2016.


Deși designerul nu a vorbit despre relația sa cu Baker public, cei doi au fost văzuți de câteva ori împreună, în ultimii ani. De profesie model, Kevin Baker a fost fotografiat chiar și pe covorul roșu alături de celebrul creator de modă.

 

Foto: 2022

Foto: 2021

Înainte de relația cu Baker, Calvin Klein a fost doi ani cu un actor de filme pentru adulți, Nick Gruber, care era cu 48 de ani mai tânăr ca el.  Ulterior, după ce relația lor s-a încheiat, Gruber a spus că el, de fapt, nu este gay.

“Eu am fost primul bărbat de care Calvin s-a îndrăgostit”, a spus Gruber într-un interviu. Anterior, designerul a avut multe relații cu femei, inclusiv două căsătorii. “Nu știu ce, dar e ceva la mine care atarge lumea ca un magnet. Am fost poreclit Romeo. Se îndrăgostesc de  mine atât femeile, cât și bărbații. E ceva la mine care îi atrage pe toți”, spunea, lipsit de modestie, Gruber.

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

related posts

Modifică setările cookies