Dezmăț pe yacht! Leonardo DiCaprio, înconjurat de fotomodele într-o vacanță exotică


Leonardo DiCaprio a intrat în noul an înconjurat de femei frumoase. După 4 ani de relație cu Camila Morrone, actorul se bucură iar de… beneficiile vieții de celibatar :)


DiCaprio este pus pe distracție și cuceriri, de când este din nou un bărbat singur. La 48 de ani, actorul rămâne fidel în ceea ce privește preferințele sale – tinere fotomodele, sub 25 de ani.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Acesta a fost surprins în compania mai multor asemenea tinere pe un yacht de lux, ancorat pe coasta din St. Barts. DiCaprio este însoțit în escapada exotică de bunul lui prieten Tobey Maguire, la fel de nestatornic și iubitor de femei tinere și frumoase.

În gașca perecaretilor se află și un alt prieten al lui DiCaprio, Joe Nahmad, a cărui iubită pare fermecată de starul de la Hollywood. Madison Headrick, logodnica lui Nahmad, este toată numai un zâmbet în compania lui Leo.

În vârstă de 48 de ani, Leonardo DiCaprio a avut numeroase aventuri de la despărțirea de anul trecut de Camila Morrone. A fost surprins în compania supermodelului Gigi Hadid, dar și a uneia dintre fiicele actorului Lorenzo Lamas. Victoria Lamas are numai 23 de de ani și s-a născut la 2 ani după premiera filmului Titanic.

  • Dezmăț pe yacht! Leonardo DiCaprio, înconjurat de fotomodele într-o vacanță exotică

related posts

Modifică setările cookies