Dezvăluire şoc despre Madonna: ,,Mi-a promis 20 de milioane de dolari ca s-o las însărcinată”


Celebra cântăreaţă americană, acum în vârstă de 61 de ani, şi-a dorit atât de mult copii încât era dispusă să-i răsplătească financiar pe bărbaţii care ar fi reuşit să-i îndeplinească visul.


Dezvăluirea a fost făcută de fostul baschetbalist Dennis Rodman, cu care Madonna a avut o aventură de câteva luni în 1994.

Cea supranumită ,,regina muzicii pop” în anii de glorie are în prezent nu mai puţin de şase copii, dintre care patru adoptaţi, însă Madonnei nu i-a fost deloc uşor să devină mamă. Astfel, unul dintre foştii iubiţi ai actriţei, Dennis Rodman, a relatat cât de nerăbdătoare era artista din acest punct de vedere.

,,Mi-a zis că îmi dă 20 de milioane de dolari dacă o las încărcinată. Bineînţeles, în cazul în care copilul s-ar fi născut viu”, a spus fostul baschetbalist cu 5 titluri în NBA, fost coleg de echipă cu legendarul Michael Jordan. Poreclit ,,Viermele”, Rodman (58 de ani) a fost unul dintre cei mai excentrici jucători de baschet din istorie, un adevărat ,,bad boy” atât în teren cât şi în afara lui.

,,Într-o seară m-a sunat să-mi spună că e la ovulaţie. Ea era acasă, la New York, iar eu într-un cazinou din Las Vegas, jucam zaruri. Când i-am răspuns că aş veni, dar n-am cum, mi-a trimis un avion privat. Am ajuns la ea, am făcut ce trebuia şi m-am întors la Las Vegas să joc zaruri”, a completat Dennis Rodman, relatând un episod petrecut în urmă cu 25 de ani.

Mai mult, Rodman a sugerat că n-a fost singurul bărbat de la care Madonna voia un copil contra-cost. Astfel, conform fostului sportiv, americanca a făcut la fel şi cu actorul Carlos Leon, cu care ar fi avut un acord similar, concretizat în cele din urmă cu naşterea primului copil al Madonnei, fiica Lourdes, ajunsă acum la 23 de ani.

Sursă foto: Gettyimages și Profimediaimages.ro

Vezi și: Top 3 rochii mov de pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies