Dezvăluiri după 11 ani de relație. Cum a început povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan


Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (44 de ani) formează de mai bine de un deceniu unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul autohton. 


Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare a îndrăgitei telenovele românești “Iubire și onoare”, unde nu au schimbat doar replici, ci și săruturi și scene tandre. 

Adela și Radu s-au căsătorit în 22 august 2015, într-un decor de basm, în mijlocul naturii, la Hadar Chalet. Cuplul are doi băieți: Andrei și Alexandru, iar anul acesta, Adela se pregătește să aducă pe lume al treilea copil

Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de familie și copii, iar actrița nu postează niciodată fotografii cu chipul micuților. Recent, actorii le-au făcut o surpriză fanilor și au realizat un pictorial de senzație pentru revista Viva, în care apar și cele două comori ale familiei. 

Cu acest prilej, Adela și Radu au vorbit despre începutul poveștii lor de dragoste, iar actorul are doar cuvinte de laudă la adresa frumoasei sale soții. 

"Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu”, a povestit Radu pentru Viva. Actorul a mai spus că se fâstâcea în preajma Adelei și a rememorat momentul în care i-a furat un sărut înainte de repetiții. 

"Sărutul acela furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt?”, a mai spus Radu.

Fotografii: Instagram Adela Popescu

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies