Dezvăluirile Lorenei Bobbitt, la aproape 30 de ani după ce s-a răzbunat pe soțul ei


Lorena Bobbit a devenit celebră, acum aproape 30 de ani, după ce, în urma abuzurilor suferite, nu a mai suportat și, drept răzbunare, i-a tăiat penisul soțului ei.


În noaptea de 23 iunie, 1993, după ani în care a fost abuzată, Lorena Bobbit, pe atunci o tânără de 24 de ani, i-a tăiat penisul soțului ei, John Wayne Bobbitt, în timp ce acesta dormea.

Cazul șocant, care a intrat în istoria Americii, este acum subiectul fimului “I Was Lorena Bobbitt,” în care aceasta, acum în vârstă de 49 de ani, dezvăuie, din punctul ei de vedere, ce s-a întâmplat în acea noapte. Bobbit este atât producător executiv cât și naratoarea peliculei. 

”Cred că este important că lansăm acest film acum”, a spus Montalvo, actrița care o interpretează pe Lorena Bobbitt. ”Acum mai mult decât oricând. Oamenii încep să realizeze că femeile ar putea spune adevărul. Că există ceva ce se poate face când e vorba de violență domestică”.

În seara respectivă, Lorena, o tânără imigrantă care nu avea unde să se ducă, i-a tăiat penisul soțului ei și a fugit cu organul în mână. A condus în afara orașului și a aruncat penisul pe geamul mașinii, pe un câmp.

Ulterior, poliția a căutat organul pierdut, conform The New York Time. L-a găsit, l-a pus în gheață și l-a dus de urgență la spital, unde se afla soțul însângerat. Acesta a intrat în operație și, după 10 ore, penisul a fost reatașat de corp. 

La acea vreme, Lorena, distrusă, a pretins că a fost violată de soțul ei beat și nu a mai putut rezista, după ani întregi de abuz fizic, sexual și emoțional.

”Din nu știu ce motiv, presa a scos în evidență tăierea penisului în loc să se concentreze pe adevărata esență a poveștii”, a spus Lorena Bobbit. „Povestea era despre violența domenstică, despre abuzul domestic, despre viol... presa a omis însă să spună toate astea”.

Cei doi au fost judecați în procese separate, dar au fost ambii achitați. Lorena Bobbitt, al cărei proces a fost transmis la TV de Court TV, a pledat nevinovată pe motiv de nebunie temporară. Lorena și John Wayne Bobbitt au divorțat, oficial, în 1995. 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

related posts

Modifică setările cookies