Diana Belbiță, extrem de simpatică: "Fața mea de dimineață, după un zbor de 15 ore"


Se pregătește de cel de-al doilea meci al carierei în cea mai importantă promoţie de MMA din lume: pe 15 iulie„ va intra în cuşcă împotriva gruzinei Liana Jojua. 
 
 
 
 
 
  


Pentru asta, Diana Belbiță a fost nevoită să zboare, pe timp de pandemie, 15 ore cu avionul, iar concuzia a apărut în cele mai simpatice - și totuși sexy fotograrafii de pe Instagram.

“Fața mea de dimineață, după un zbor de 15 ore.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My face the morning after a 15 hour flight ✈️ @yasisland @ufc #yasisland #inabudhabi #dianabelbita #ufcfighter #historymaker #warriorprincess #teambelbita #ufn172 #unitedarabemirates???????? #canada???????? #romania????????

O postare distribuită de Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) pe

 
La începutul verii 2019, Diana Belbiță a lăsat în urmă toată viața ei din România și a început o nouă etapă în Canada. S-a dedicat de atunci în totalitate sportului, pentru o perioadă și-a schimbat și look-ul și pare că acum se simte mai împlinită ca oricând. Rămâne de văzut dacă alegerile făcute până acum îi vor aduce și victoria împoriva Lianei Jouja.  Meciul se va disputa în Abu Dhabi, iar fanii îl așteaptă cu sufletul la gură.
 
În ceea ce privește viața personală, “Prinţesa Războinică" nu anunță nimic, pentru că se concentrează pe carieră. Mulți se așteptau ca sportiva să înceapă o relație cu Marius Crăciun, câștigătorul de la FERMA, mai ales că, după ce s-au apropiat în emisiune, cei doi au păstrat legătura. Cu toate acestea, Diana a ales să părăsească România și a pus capăt oricărei posibilități de relație, iar Marius a declarat că între ei e doar o prietenie.
 

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU DIANA ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV

 

FOTO: INSTAGRAM DIANA BELBIȚĂ

FULLSCREEN
Diana Belbita
  • /

related posts

Modifică setările cookies