Diana Bulimar de nerecunoscut. O fotografie în care pozează topless i-a cucerit pe fani


După ce nu demult și-a operat nasul, dorindu-și o schimbare la aspectul său fizic, Diana Bulimar uimește din nou. Fosta gimnastă a atras atenția urmăritorilor ei de pe Instagram cu o fotografie în care pozează topless. 


În ultima vreme, Diana Bulimar a început să fie tot mai activă pe rețelele sociale, pozând în ipostaze incendiare. De această dată, fosta gimnastă, în vârstă de 25 de ani, a decis să se fotografieze topless, acoperindu-și sânii cu mâinile, purtând doar o pereche de blugi. ”Uauuuu, ce tare este poza, nu te -am recunoscut din prima”, ”Frumoasă ești didi”, ”Presimt că acest cont va deveni și mai unitar din punct de vedere vizual„ ”Ești o fată frumoasă și o femeie curajoasă. Felicitări Didi”, i-au scris unii fani. 

Diana menționează că fotografia este făcută de fotograful Dumitrache Radu și că în viitorul apropiat îi va surprinde pe fani cu astfel de imagini: ”În următoarea săptămână pe profilul meu se vor afișa astfel de poze, cât mai raw, cât mai simple, cât mai eu”, a scris ea pe Instagram. 

După ce s-a retras din gimnastică, din motive de sănătate, Diana s-a axat mai mult pe interacțiunea cu fanii ei, lansându-și acum patru săptămâni un canal pe Youtube, unde povestește detalii din viața ei. Spre exemplu, în primul videoclip, tânăra a dezvăluit cum a decurs intervenția chirurgicală la nas. 

Diana Bulinar a practicat gimnastica de la vârsta de 3 ani și jumătate, timp de 18 ani. Ea a obținut 23 de medalii, dintre care 6 la Jocurile Olimpice. 

Sursă foto: Instagram bulimardianaofficial

Vezi și: Pui cu bere și salată de cartofi

related posts

Modifică setările cookies